Accions 2018

 

London Design Fair (No Actiu)

l'IDI juntament amb la Cambra de Comerç de Mallorca i la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, organitzen la participació d'empreses productores i dissenyadors de Balears a la Fira London Design, que tindrà lloc a Londres del 20 al 23 de setembre de 2018.

 

 Més informació:

Empreses del sector d’hàbitat de Mallorca exposaran els seus productes a la London Design Fair

 

Expohabitat (No actiu)

Com l'any passat, s'ha realitzat la fira Expohabitat, fira que es dedica a empreses de disseny de la llar i mobiliari, i gestió immobiliària.

La fira es va realizar els dies 26,27 i 28 d'octubre.

 

Més informació: Expo Habitat

 

 

 

Accions 2017

  

Expohabitat (No actiu)

L'IDI ha patrocinat i participat en la fira Expohabitat, fira que es dedica a empreses de disseny de la llar i mobiliari, i gestió immobiliària. 

A part de tenir un estant on es donarà a conèixer i informarà del serveis que ofereix a les empreses, L'IDI ha ajudat a 5 microempreses a participar de la fira amb un 25% de descompte.

 

Més informació:

 Idi Presenta Expohabitat

IDI patrocina fira de disseny Expohabitat

 

 

Fira de Calella (No actiu)

L’IDI i l’ATB  organitzaren l'espai de les Illes Balears a la Fira de Calella, una de les fires més importants del territoris català. 

La Fira de Calella dedica cada any un espai a presentar un territori convidat, i a la darrera edició, va convidar les Illes Balears, oferint un espai amb molta visibilitat per promocionar cultura, gastronomia, artesania i natura de les Illes. 

L’espai va comptar amb exposicions i demostracions de cultura, gastronomia, natura, artesania, així com actuacions musicals i tradicionals.

 

Més informació:

Fira de calella