Accions 2018 

 

Pa d'aquí

 

Que és?

És un distintiu de qualitat que vol posar en valor el pa tradicional de les Illes Balears. La marca, creada per l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears i l’IDI, distingeix els diferents tipus de pans de les Illes elaborats a forns amb obrador.

 

 L'IDI, ha realitzat diverses accions amb el sector del pa amb l'objectiu de promocionar la qualitat del pa artesanal Balear:

  • Creació de la marca "Pa d'aquí" juntament amb l'Associació de Forners i Pastissers de Balears, i que atorgava a aquelles pastisseres que elaboressin el 70% dels productes que venien i que almenys, fessin dues varietats de pans considerats tradicionals de les Illes.
  • Disseny i repartició de bosses de cel·lulosa al punts de venda de la marca "Pa d'Aquí" per consolidar la marca.
  • Col·laboració amb l'Ajuntament d'Inca i l'Associació del pa i el producte local per impulsar la segona fira "Pa i coses" però promocionar el consum de pans elaborats al forns de les Illes.

 

Notícies relacionades:

2018

Celebram el Dia Mundial del Pa amb tots vosaltres

La marca "Pa d’Aquí" present a la 4a edició de la Ruta del Llonguet

2017

“Pa i coses” fomenta el consum de pa tradicional i el producte local durant la segona fira d’Inca

Eivissa compta amb deu punts de venda acreditats de Pa d'Aquí

L’IDI impulsa la iniciativa “Pa d’Aquí” amb el repartiment de 275.000 bosses entre els forns adherits a la marca

 

Arrels. 

L'IDI ha ajudat a l'organització i gestió del la fira Arrels a Menorca.

Dirigida per als amants de la gastronomia, La fira s'ha centrat en el producte local i cuina de Menorca, convertint el recinte firal en l'àgora de la cuina durant els dos dies de durada de la fira (els dies 14 i 15 d'abril ), amb xefs menorquins i forans explicant productes, tècniques i receptes.  

Més informació: Fira Arrels

 

 

Biofach:

El consumidor, que cada vegada está mes implicat amb el medi ambient, cerca sostenibilitat i compromía mediambiental amb els productes que consumeix.

En línea mab aquesta nova tendencia, L’IDI en conjunt amb la Cambra de Comerç, han ajudar a empreses de producció ecològiva de les Illes Balears a participar a la Biofach, la fira mundial de productes eològics a Nuremberg. A més, han dissenyat l’estand per a la fira.

Arrels

Més informació: Fira Biofach