Accions 2018

 

Palma Internacional Boat Show (No Actiu)

L’IDI, en col·laboració amb Balearic Yacht Destination (BYD), organitza la fira més important per al sector embarcacions de ses nostres illes, ones reuneixen expositors de diferents categories d’embarcacions i empreses relacionades amb el sector.

Amb un impacte quasi internacional, Palma Internacional Boat Show pretén promocionar les empreses del sector i fomentar les sinergies entre elles.

La seva exposició, compra amb 30178 m2, 600 embarcacions, 67 superyates, 220 embarcacions a la mar i 244 expositors, convertint-se en una de les més grans de balears en el sector de les embarcacions.

En guany, la fira es realitzará del 27 d'abril al 1 de maig.

 

Més informació a:  Boat Show Palma

 

Notícies relacionades:

Licitació de tasques submarines i instal.lació d'estands per al Palma International Boat Show

Palma International Boat Show es promociona amb un estand propi al Saló Nàutic de Barcelona

 

 

Accions Promocionals Internacionals

 

BARCELONA (No actiu)

Amb l'objectiu de propulsar el sector nàutic de Balears, El Palma International Boat Show van acudir a MYBA Charter Show de Barcelona el passat mes d'abril en col·laboració amb Balearic Yacht Destination (BYD), compartint stand.

 

MÓNACO (actiu) 

El Palma International Boat Show i el  Balearic Yacht Destination (BYD) tornarán a compartir espai d'exposició a Mònaco Yacht Show (del 26 al 29 de setembre) on promocionaran la indústria nàutica de Balears.

 

EEUU, Florida (No actiu)

El Palma International Boat Show i el Balearic Yacht Destination (BYD) aniran, en una acció conjunta, al port Lauderdale International Boat Show (del 31 d'octubre al 4 de novembre). La participació en aquesta fira de gran prestigi internacional, cerca promocionar l'indústria nàutica de Balears i impulsar-la en el panorama internacional.